top of page
PIM_Logo-handwr-white.png

EPK

bio
SHORT BIO

English: DINO KIDS is a Dutch band that sounds like an experimental surf movie on stage. Deep Groves with crazy guitars combined with verb and fuzz. Swampy, psychotic sounds against a high-risk car chase tune. Throw this in the microwave with some surf, intense hippy psychedelics and a bit of western you get DINO KIDS

Dutch: DINO KIDS is een instrumentale band die klinkt als een experimentele surffilm on stage. Diepe grooves verses eigenzinnige gitaren omlijst door galm en fuzz. Als luisteraar wordt je heen en weer gesmeten tussen broeierige, hypnotiserende dekens van geluid en opzwepende autoachtervolging-tunes.
Gooi het geluid van surf, de intentie van psychedelica en de sfeer van oude westerns in de magnetron (stand: kernoorlog), en de smeulende bende die overblijft is de verwarrende ervaring genaamd DINO KIDS.

**dinokids 10.jpg

New Single Audrey

20-01-2023

Kino Kino.png

Voor single Frances & Sophie hebben de Dino Kids een eenpersoonsbioscoop gemaakt. De single en clip worden nergens online uitgebracht, niet op Spotify, niet op YouTube. De individuele bioscoopervaring is de enige manier om het te beleven: in het duister, op groot doek en met het volume voluit. Kijk hieronder op de speellijst voor een gratis kijkje in de Dino Kino.

Dino Kino-Persfoto klein.jpg

BASIC INFO

i

Years active:

2018 -present

Genres:

Surf, Western, Soundtrack

Origin:

Arnhem/Nijmegen The Netherlans

Names:

Pim Walter

Mischa Hager

Tim Coehoorn

Fabian Kraal

Erik Oexman

Television
Television

press to zoom
Money For Sale
Money For Sale

press to zoom
16th Shuffle Walk On 7th Street
16th Shuffle Walk On 7th Street

press to zoom
Television
Television

press to zoom
1/4

Discography:

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

RIDER

MUSIC
Video
CONTACT

Thanks for submitting!

Pim Walter:

Dinokidsmusic@gmail.com

0031638324986

bottom of page